Suradnja s djedom Mihalec – obrezivanje voćaka

Suradnja s djedom Mihalec – obrezivanje voćaka

Ostvarili smo jednu jako lijepu suradnju, suradnju s djedom Mihalec koji nam je vrlo rado priskočio u pomoć i obrezao voćke našeg vrta, kako bismo mogli svi kada za to dođe vrijeme, uživati u plodovima voća te se prije svega podružio sa djecom. Djeca su od gospodina Mihalca mogla čuti mnogo korisnih i edukativnih informacija, vezanih uz obrezivanje voćaka, što im je bilo vrlo zanimljivo.

Osim što smo se educirali, vrlo rado smo pomagali u nošenju šiblja, koje je trebalo skloniti na jedno sigurno mjesto, kako nas ono ne bi ometalo u svakodnevnoj igri u našem vrtu, čime smo odmah stjecali dobre navike čišćenja i grupnog rada.

Vrlo je lijepo imati suradnju sa ostalim članovima obitelji koji su djeci najvažnije osobe u njihovom odrastanju. Na taj način pridonosimo boljoj usklađenosti između obiteljske i vrtićke sredine u kojima se dijete razvija i raste te možemo lakše saznati kako pomoći njihovoj djeci i ono što je najljepše i najvrjednije možete podijeliti s nama svoja znanja, običaje i vještine.

Hvala Vam.