Potočnice na Pantovčaku

Potočnice na Pantovčaku

Potočnice na Pantovčaku // fotografija: Ured predsjednice

Potočnice na Pantovčaku // fotografija: Ured predsjednice

U subotu je na Pantovčaku predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović održala još jedan u nizu svojih susreta s građanima. Za dječji vrtić Vrapčić iz Drnja, pa tako i našu podružnicu Potočnica u Sigecu taj je dan bio posebno uzbudljiv, jer smo uz mnoštvo građana, udruga i skupina i mi bili na svečanom primanju. Odgojiteljice i stručno osoblje zajedno s ravnateljicom vrtića Snježanom Tišljarić dostojanstveno su predstavile naš radni kolektiv, no najviše uzbuđenja a i interesa svih prisutnih pobudila su djeca iz svih podružnica vrtića Vrapčić. Upravo su oni predali poklone, dvije umjetničke slike od kojih je jedna bila portret predsjednice a druga motiv djevojke sa golubom u rukama.

Kako je 10.09. Hrvatski olimpijski dan , tako je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović istaknula važnost sporta i rekreacije za zdravlje građana i kvalitete njihova života. Na samom primanju pridružili su joj se i zlatni olimpijci s Olimpijskih igara u Riju, Martin Sinković i Sara Kolak.

U opuštenoj atmosferi dio primanja odvijao se vani na otvorenom prostoru, dok je službeno fotografiranje i susret djece i djelatnika s predsjednicom Grabar Kitarović održano u salonu.