POTOČNICE UŠETALE U JESEN

POTOČNICE UŠETALE U JESEN

Raznolikim društvenim aktivnostima djeca starije skupine vrtića „Potočnica“  ispunila su prvi jesenski tjedan. U ponedjeljak 24.9. ugostili smo predstavu „Pažnja! Dar sa neba – vanzemaljac ili beba“  u kojoj su  i djeca aktivno sudjelovala oblikujući tako vlastiti scenski iskaz u sklopu predstave pripremljene za njih.

Uzbuđenja i novih spoznaja nije nedostajalo ni u srijedu 26.9. kada smo bili na izletu u Koprivnici. Nakon što smo pogledali animirani film „Tajni život mačaka“  uslijedila je istraživačko-spoznajna šetnja gradskom tržnicom , a zatim posjet Policijskoj upravi koprivničko -križevačke županije. Policijska službenica za prometnu preventivu u policijskoj postaji Koprivnica Pavlica Bokal djeci je na pristupačan način pokazala sredstva kojima se policija koristi u svojem radu i djelovanju te su na taj način obogaćene dječje spoznaje o svijetu koji nas okružuje .

Spomenute društvene aktivnosti pratila je i svakodnevna bogata ponuda raznolikih poticaja kojima smo, istražujući i stvarajući,  aktivno kreirali znanje o jeseni, obilježjima tog godišnjeg doba i plodovima koje jesen donosi.