Prosinačke radosti u Potočnici

Prosinačke radosti u Potočnici

Svakodnevno se u našem vrtiću igramo i učimo kroz mnoštvo blagdanskih i prazničnih aktivnosti. Dani su nam ispunjeni pjesmom i vedrinom jer plesnim koracima koračamo ka nadolazećoj priredbi u kojoj ćemo vas sigurno oduševiti igrokazom i plesom koje za vas pripremamo.

A nedavno smo u mjesnoj crkvi u Sigecu recitacijama i stihovima dočekali i pozdravili dragog nam Svetog Nikolu. Prepoznavši u nama vrijedne i dobre mališane, nagradio nas je ne samo u crkvi nego su naše čizmice i u vrtiću i doma na prozorima bile pune slatkiša i malih darova.

Vrijedni roditelji i ove su godine bili s našim odgojiteljicama u radionici izrade raznih ukrasa i dekoracija za Božić, pa su tako nastala lijepi unikatni predmeti koje ćemo ponuditi na prodaju na Božićnom sajmu. Zajedno s osnovnom školom nastojat ćemo skupiti sredstva za kupnju razglasa kako bismo ubuduće bili još glasniji i jasniji u svojim pjesmama i recitacijama.

Svakodnevno u naš vrtić dolazi i mnoštvo prekrasnih čestitki pa smo tako i mi svoje lijepe želje napisali na čestitke te ih odnijeli našim prijateljima u županiju, grad Koprivnicu, turističke zajednice županije i grada, zatim u Pučko otvoreno učilište, općinu Peteranec te vulkanizersku radnju Motron i foto studio Prioriti. Svi su nas oni s radošću dočekali i uzvratili nam lijepim blagdanskim željama.

Posijali smo i pšenicu kojom ćemo ukrasiti naše stolove na blagdan Božića, a veselimo se i svemu što nam u idućim danima dolazi jer već slutimo da će nam prosinac biti jedan od najveselijih mjeseci ove godine!