Članovi DVD-a Peteranec i ove su godine sudjelovali u humanitarnoj utrci Zagreb Firefighter Stair Challenge

Članovi DVD-a Peteranec i ove su godine sudjelovali u humanitarnoj utrci Zagreb Firefighter Stair Challenge

Članovi DVD-a Peteranec i ove su godine sudjelovali u humanitarnoj utrci Zagreb Firefighter Stair Challenge – Humanitarna vatrogasna utrka stepenicama.
Ova humanitarna utrka organizirana je od strane vatrogasaca grada Zagreba, a cilj joj je pomoći Udruzi Kolibrići. To je udruga koja okuplja roditelje vitalno ugrožene djece. Njihova su djeca mala, no veliki su borci kroz vatrenu stihiju života u kojoj su se našli.
Kako bi sudjelovao u utrci, svaki prijavljeni vatrogasac plaća startninu u iznosu od 160 kuna, dok su svi ostali pozvani dati donaciju u željenom iznosu.
Sav prikupljen novac ide Udruzi Kolibrići kako bi im se pomoglo u nabavci sveg potrebnog kako bi pogasili rasplamsale požare na koje nailaze u svojim životima. Posljednjih godina utrka se održava virtualno, a svaki vatrogasac mora u punoj zaštitnoj spremi otrčati 666 stepenica. Kristina Jurjević, Matea Kukec, Ana Ljubić i Ivan Derdić otrčali su utrku u ime DVD-a Peteranec i na taj način pomogli Kolibrićima i njihovim roditeljima da lakše podnesu dane koji dolaze.
LINK: bit.ly/3Glboin