Druženjem udruga obilježen kraj ljetnih aktivnosti

Druženjem udruga obilježen kraj ljetnih aktivnosti

Kako bi proslavile još jednu uspješnu ljetnu sezonu, udruge aktivne na području Općine Peteranec održale su zajedničko druženje pod pokroviteljstvom Općine Peteranec i načelnika Ivana Derdića. Kroz igru, druženje, smijeh i zabavu članovi udruga proveli su ovu subotu u prirodi u Komatnici i tako zaključili ljetnu sezonu svojih aktivnosti. Iz svake od udruga koje su se odazvale događanju na ušću Glibokog u Dravu, članovi su se okušali u odbojci na pijesku, gađanju lukom i strijelom, visećoj kuglani, beli i povlačenju užeta. Ovo druženje označilo je kraj ljetnih aktivnosti, ali je i svojevrsna najava nastavka raznolikog programa udruga u jesenskom i zimskom periodu.
 
Druženju su se odazvali: DVD Sigetec, DVD Peteranec, Udruga žena „Hrvatsko srce” Peteranec, Udruga Komatničanci, Udruga žena Peteranec, Udruga žena Sigetec, Udruga Sigečko srce, Udruga umirovljenika Peteranec, ŠRK Ivan Generalić, LU Fazan Peteranec, LU Peteranec i Udruga štovatelja Frana Galovića „Galovićev dom”.
 
Općina Peteranec zahvaljuje svim udrugama i društvima na njihovom angažmanu i aktivnostima kojima održavaju i unaprjeđuju društveni, kulturni i sportski život svih mještana općine Peteranec, a i šire.
Više fotografija potražite na facebook stranici Općine Peteranec.