I ove godine Biciklijada Općine Peteranec

I ove godine Biciklijada Općine Peteranec

Općina Peteranec i načelnik Općine Ivan Derdić pozivaju sve zainteresirane na 3. Biciklijadu Općine Peteranec te na druženje koje će uslijediti nakon nje.

Biciklijada će se održati u subotu, 4. lipnja 2022. godine, a start biciklijade je kod zgrade Kapetanije u Peterancu. Polazak sudionika predviđen je u 9 sati ispred zgrade Općine u Peterancu. Vozi se u koloni do Društvenog doma u Sigecu gdje je planiran odmor i pridruživanje ostalih sudionika biciklijade. Nakon tog, vožnja se nastavlja prema Društvenom domu u Komatnici gdje je organizirano druženje uz igre te izlet na rijeku Dravu.

Za sve sudionike osigurani su besplatna hrana i piće koji će biti pripremljeni i posluženi od strane članova udruga s područja Općine.

Želim pozvati sve zainteresirane mještane općine Peteranec, kao i sve zainteresirane iz okolnih općina i gradova da se odazovu i sudjeluju u našoj biciklijadi te uživaju u vožnji kroz našu Općinu. Također, u Komatnici će biti organizirani sadržaji i aktivnosti za sve uzraste. Pozivam vas sve da dođete te provedete subotu u prirodi i ugodnom društvu!”, rekao je načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić.

Načelnik Derdić zahvaljuje svim klubovima, društvima, udrugama, KUD-ovima te pojedincima koji sudjeluju u organizaciji ove biciklijade. Također, ovim putem Općina Peteranec zahvaljuje Podravki i Carlsbergu koji svojim donacijama podržavaju ovu biciklijadu, ali i druge aktivnosti na području Općine Peteranec.

*U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa, a novi termin bit će objavljen na internetskim stranicama i društvenim mrežama Općine Peteranec.