Manifestacija “Barbara – prikaz dostignuća” održana u ergeli Galop u Peterancu

Manifestacija “Barbara – prikaz dostignuća” održana u ergeli Galop u Peterancu

U prostorima ergele Galop u Peterancu u organizaciji Udruge za terapijsko jahanje „Osmijeh” održana je manifestacija u sklopu programa “Barbara – prikaz dostignuća”, programu čiji je cilj razvoj dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom. “Barbara – prikaz postignuća” jača suradnju između civilnog društva, javnog i privatnog sektora kako bi se osobe s invaliditetom motivirale i što više uključivale u širu zajednicu.

Održano je revijalno natjecanje te su svi sudionici primili nagrade i prigodan znak pažnje.

Načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić ovom prilikom izjavio je:

– Posebno smo ponosni što se ovakva manifestacija, ali sve aktivnosti Udruge Osmijeh održavaju na području naše Općine. Veseli nas da se ovakvi kvalitetni i društveno odgovorni projekti nastavljaju provoditi iz godine u godinu, a Općina će i dalje pomagati koliko će god to biti u njezinoj mogućnosti – rekao je načelnik Derdić.

Osim načelnika Derdića manifestaciji su prisustvovali i predstavnici Grada Koprivnice, Županije koprivničko-križevačke, Podravke te Komunalca. Ovim putem Općina, ali i članovi udruge Osmijeh žele se zahvaliti svim sponzorima i pokroviteljima na njihovoj nesebičnoj pomoći prilikom provedbe ove manifestacije, ali i drugih projekata.