OBAVIJEST O SUZBIJANJU ŠTETNIH GLODAVACA

OBAVIJEST O SUZBIJANJU ŠTETNIH GLODAVACA

Djelatnici Veterinarske stanice Koprivnica d.o.o., M.P.Miškine 66, Koprivnica, provest će pregled objekta i prema utvrđenoj potrebi suzbijanje štetnih glodavaca (štakora i miševa) na području OPĆINE PETERANEC.

Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih mamaca i/ili ne kemijskih sredstava na sva mjesta gdje se najčešće pojavljuju štetni glodavci (podrum, dvorište,kanalizacijski revizijski otvor i tavan).

Ako u ili oko svojih objekata primijetite štetne glodavce ili njihove tragove molimo Vas da odmah nazovete Veterinarsku stanicu Koprivnica d.o.o. na telefon br.

099/229-3251 radnim danom od 08.00 do 14.00 sati.

Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv štetnih glodavaca, a uz to izbjegle eventualno nezgode, stanari se obvezno trebaju pridržavati sljedećih naputaka:

  1. surađivati s izvoditeljima koje provode suzbijanje štetnih glodavaca tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti zatrovane mamce

  2. iz dvorišta i podruma ukloniti smeće, osobito otpatke hrane

  3. onemogućiti malodobnoj djeci i kućnim ljubimcima pristup mjestima na kojima je postavljen zatrovani mamac za štetne glodavce

  4. zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane mamce.

Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju gornjih naputaka, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svaki za sebe, a roditelji za djecu.

IZLAGANJE ZATROVANIH MAMAKA ZA ŠTETNE GLODAVCE OBAVIT ĆE SE

OD 01.04.2019.g. DO 10.04.2019. g.

OD 08.00 DO 14.00 SATI

 

PLAKAT 2019. OPĆINA PETERANEC-PROLJEĆE (doc)