Održani odbojkaški i nogometni turniri na pijesku u Komatnici

Održani odbojkaški i nogometni turniri na pijesku u Komatnici

 
Komatnica je ove subote bila domaćin amaterskim turnirima u odbojci i nogometu na pijesku. Prirodni biser Općine Peteranec, ušće potoka Gliboki u Dravu, ponudilo je tako ovog vikenda mnoštvo zabave i sportske aktivnosti na otvorenom za sve zainteresirane. A da je interes bio velik i da ovakva događanja okupljaju mnoge mještane pokazuje i broj prijavljenih ekipa na svaki od turnira.
Čak 16 ekipa natjecalo se u odbojci na pijesku, a šest u nogometu na pijesku. Među amaterskim odbojkašima najbolje su se pokazale ekipe kreativnih naziva „Krekeri”, „Minions” i „Slobodni svako kolo”, dok je u nogometu titulu najbolje ponijela ekipa „Polanec”, a slijedile su ju ekipe „NK Mladost Sigetec” i „ŠRK Ivan Generalić”.
Nagrade za najbolje osigurali su Sport Dolenec, e-sportshopr.hr i Pizzeria Kavalir: bonove i prigodnu sportsku opremu, dok su se za hranu i piće pobrinuli Podravka, Carlsberg i OPG Čižmešija.
 
„Drago mi je da naša događanja i aktivnosti nailaze na plodno tlo, da su ljudi zainteresirani i sudjeluju. To potvrđuje kako imamo što ponuditi našim mještanima, ali i ostalima koji se odluče doći u našu Općinu. Ova dva turnira dio su našeg ljetnog programa na otvorenom, a posjećenost i pozitivna povratna informacija samo su nam daljnji vjetar u leđa da nastavimo s ovakvim aktivnostima”, rekao je prilikom predaje nagrada najboljim ekipama načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić.
 
Ovim putem Općina Peteranec zahvaljuje svim sponzorima te udruzi Komatničanci i Udruzi žena „Hrvatsko srce” Peteranec na pomoći prilikom organizacije turnira.
Više fotografija potražite na Facebook stranicama Općine Peteranec!