Početak radova na Područnoj školi “Fran Galović” Peteranec

Početak radova na Područnoj školi “Fran Galović” Peteranec

Danas, 8. svibnja, u 10,30 sati svečano je obilježen početak radova na Područnoj školi „Fran Galović“ u Peterancu koja se nalazi u sastavu Osnovne škole „Fran Koncelak“ Drnje.

Svečanosti su prisustvovali župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, općinski načelnik Krešimir Matijašić, ravnatelj obrtničke škole Koprivnica Ratimir Ljubić, zamjenica ravnatelja Osnovne škole „Fran Koncelak“ Ksenija Varga, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Branka Cuki, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, izvođač radova poduzeća Mod d.o.o. Koprivnica, Stjepan Njegač, projektant i nadzor direktor poduzeća „Petgrad“ Vedran Petrović.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 2.299.079,63 kuna s PDV-om, Općina Peteraenc projekt sufinancira sa 750.000,00 kuna, a ostatak Županija iz svog Proračuna.

U planu je dogradnja dviju učionica, proširenje blagovaonice i kuhinje, izvest će se toplinska ovojnica cjelokupne građevine u energetski razred B, kao i novi priključak na vodovodnu mrežu s novim hidrantskim vodovodom te unutarnjim i vanjskim razvodom sanitarne i oborinske kanalizacije. Obnovit će se i električne instalacije te instalacije slabe struje, vatrodojave i gromobranske instalacije.

Ugovoreni rok za završetak radova je 11. kolovoza 2017. godine.