POZIV  NA  TESTIRANJE  I  INTERVJU Referent za računovodstvene poslove u Jedinstvenom upravnom odjelu  Općine Peteranec

POZIV NA TESTIRANJE I INTERVJU Referent za računovodstvene poslove u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec

POZIV  NA  TESTIRANJE  I  INTERVJU

 

Dana 21. rujna 2022. godine (srijeda) s početkom u 8,00 sati u zgradi Općine Peteranec u Peterancu, Matije Gupca 13, Peteranec, održati će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta

 

Referenta za računovodstvene poslove u Jedinstvenom upravnom odjelu

Općine Peteranec

 

temeljem objavljenog Oglasa za prijam u službu referenta za računovodstvene poslove u Jedinstveni upravni odjel Općine Peteranec – 1 izvršiteljica/izvršitelj na određeno vrijeme – od 6 mjeseci radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao uz obvezni probni rad od dva mjeseca na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 31. 08. 2022. godine, na internet stranicama Općine Peteranec www.peteranec.hr i na oglasnoj ploći Općine Peteranec

Kandidatkinja  koja ispunjava formalne uvjete Oglasa i može pristupiti na testiranje i intervju je:

 

IVONA KOLAREK, EKONOMIST, IZ HLEBINA

 

Kandidatkinja koja pristupi testiranju dužna je predočiti osobnu iskaznicu ili drugi odgovarajući dokument sa slikom radi identifikacije.

Ako kandidatkinja ne pristupi testiranju, smatra se da je prijava na Oglas povučena.

Pravni i drugi izvori ažurirani sa posljednjim izmjenama za pripremanje provjere znanja  te opis postupka provjere znanja kao i bodovanja objavljeni su u Uputama kandidatima na www.peteranec.hr.

Testiranje i intervju provesti će se isti dan, a provoditi će ga Povjerenstvo za provedbu navedenog Oglasa.

Ovaj Poziv objaviti će se na internet stanicama Općine Peteranec, www.peteranec.hr i na oglasnoj ploči Općine Peteranec, Matije Gupca 13, Peteranec.

 

 

Poziv na testiranje i intervju (docx)