Poziv na udomljavanje pasa s područja općine Peteranec

Poziv na udomljavanje pasa s područja općine Peteranec

Općina Peteranec poziva zainteresirane da udome pse s područja Općine. U zadnje vrijeme povećan je broj prikupljenih pasa bez odgovarajuće skrbi s područja općine Peteranec, zbog čega su stavljeni na troškovni teret Općine Peteranec. Svi psi očišćeni su od parazita, cijepljeni, sterilizirani/kastrirani i čipirani te čekaju svoje nove vlasnike koji će im pružiti adekvatnu skrb i brigu koju zaslužuju.
 
“Općina Peteranec započela je ovu akciju udomljavanja pasa kako bi psima pronađenima na području općine pronašla trajni dom, van kaveza i azila. Velik broj pasa trenutno je čipiran na Općinu što sa sobom povlači visoke troškove. Stoga pozivamo sve da dođu u Ottovu kućicu i pronađu svog novog četveronožnog prijatelja kojem će pružiti sve potrebno”, rekao je načelnik Ivan Derdić prilikom obilaska azila.
 
Sve pse moguće je vidjeti u skloništu za životinje Ottova kućica u Peterancu, Herešinska cesta bb, od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati, subotom od 8 do 12 dok se udomljavanje vrši u istim danima u razdoblju od 10 do 12 sati.
Više informacija moguće je dobiti i putem službene Facebook stranice skloništa: https://m.facebook.com/1469688376616543/
 
 
Osim brige o napuštenim psima, Općina Peteranec financira čipiranje te sufinancira sterilizaciju i kastraciju svih pasa čiji su vlasnici s područja općine Peteranec.
 
#komatnica #sigetec #peteranec #opcinapeteranec #nacelnik #ivanderdic #ottovakuca #udomljavanje #pas