STREET BALL Peteranec 2016

STREET BALL Peteranec 2016

Zajednicka_slika_sa_uzvanicimaOvogodišnji tradicionalni STREET BALL Peteranec 2016 održan je u Sigecu – s razlogom. ŽKK DHP u sklopu klupskog projekta “Koševi u svim mjestima”, postavio je – donirao, koš i iscrtao teren i u mjestu Sigetec na asvaltiranom dijelu kod društvenog doma, a tom prigodom Klub je organizirao turnir uz potporu općine Peteranec, ali i sponzora Trgokontakt, GM Golubić i ZiP doo, u četiri kategorije. Danas se u Sigecu loptalo – igralo košarku, u 11 ekipa – ukupno preko 50-ak košarkašica, košarkaša i rekreativaca.
U KATEGORIJI 2001 I MLAĐE, prvo mjesto osvojila je ekipa FAST BREAK u sastavu Lukrecija Jakupec, Karla Vida, Ema Cik i Dijana Bušić. Drugo mjesto osvojila je ekipa DREAM TEAM u sastavu Leonarda Kovačić, Mihaela Vujčić i Tina Ferenčak, dok su treće bile GOLSKE PUCE u sastavu Magdalena Bali, Klara Široki, Valerija Bartolović i Terezija Ledinski, koje su u dramatičnoj završnici izgubile od dream team-a.
U KATEGORIJI 2004 I MLAĐE-I, prvo mjesto osvojila je ekipa MALCI u sastavu Tihana Halaček, Antonio Šoš, Dorian Halaček i Antun Hrženjak. Drugoplasirana je bila ekipa FANTASTIČNA ČETVORKA u sastavu Antonija Krstanović, Anja Lonjak, Ema Sobota, i Arijela Murić – bez bolesne Lorene Zbodulja. Treće plasirani su bili EKIPA u sastavi Julija Šestak, Marija Elena Koščak, Petar Špoljar i Dominik Pakasin.
Igrale su i NAJMLAĐE (2006-2008) MALE protiv VELIKIH iako je rezultat bio veliki u korist velikih,, male su pružile ljepšu košarku i zasluženo dobile pljesak. Za MALE su igrale Paula Slivar, Vanja Vidak-Peić, i Paula Habijanec, a za VELIKE Isabela Kolesar, Leonija Milić, i  Kolesar.
U KATEGORIJI REKREATIVCI-KE, prvo mjesto je osvojila ekipa JEZZERI u sastavu Miro Jakupec, Kolesar i Lucija Mlinarić. Druga je bila ekipa APP (AKO PROĐE – PROĐE), u sastavu Kraljić Martina, Habijanec Danijela, Zlatko Halaček i Danijel Crnjak – koji su u dramatičnom susretu tek u doigravanju tricom izgubili od Jezzera. Trećeplasirana ekipa je bila GRUNTOVEC TEAM u sastavi: Željka Imbriovčan, Mario Imbriovčan, Marija Horvat i Kristijan Horvat.

Službeno otvorenje novog košarkaškog terena održalo se uz nazočnost svih košarkašica, košarkaša i roditelja, a od gostiju – uzvanika bili su voditeljica područne škole Sigetec gospođa Lidija Bogčev, ravnatelj OŠ Fran Koncelak gospodin Ivan Pikivača i načelnik općine Peteranec gospodin Krešimir Matijašić. Gosti su održali kratke govore, pohvalili Projekt i dodijelili medalje najstarijoj kategoriji košarkašica.
Na samom završetku i ostali svi sudionici po kategorijama nagrađeni su medaljama za osvojeni plasman, koje je dodjelila dopredsjednica Kluba gospođa Sanja Špoljar.
Očito svima se ovo dopodnevno i popodnevno druženje svidjeli jer košarka u Sigecu se igrala još više sat vremena kako je službeni dio završio.
Ne smijemo zaboraviti niti pojedine roditelje i djecu iz Sigeca koji su dali veliki svoj obol u satima rada na terenu, hvala Vam – ovo ostaje mjestu Sigetec.

BRAVO ZA SVE OD NAJMLAĐIH 2008, DO NAJSTARIJIH REKREATICACA.

ŽKK ” D H P ” DRNJE

ŽELJKO GOLUBIĆ