Izvješće – 3. kolo Regionalne lige Sjever

Izvješće – 3. kolo Regionalne lige Sjever

Ekipa Z-14 sa Varaždinkama

Ekipa Z-14 sa Varaždinkama

REGIONALNA LIGA SJEVER ZA MLAĐE KADETKINJE Z-14.

U trećem kolu košarkašce ŽKK DHP ostvarile drugu pobjedu na gostovanju – u Varaždinu pale košarkašice ŽKK VINDI.

ŽKK VINDI (Varaždin): ŽKK DHP (Drnje)
(9:13)(6:15)(9:10)(6:18) 30 : 56

Igrale su i poentirale: Vida Karla 2, Bali Magdalena 15, Ledinski Terezija 2, Jakupec Lukrecija 12, Široki Klara 4, Šestak Julija 2, Bartolović Valerija 11, Krstanović Antonija 6, Koščak Marija Elena 4.
Košarkašice ŽKK DHP donijele su još jednu pobijedu sa gostovanja – od samog početka do kraja držale su konce igre u svojim rukama, tako da je razlika iz minute u minutu rasla iako to nije bio cilj (velika razlika). Nije uredu spominjati suca, ali bez suca bi se bolje igralo nego sa njim (drugi nije došao)- iako mlad – on jednostavno ne zna. (ne zna šta su koraci, duple, nepravilna vođenja, 3 i 8 sekundi…, a o kriretiju osobnih da ne pričam.)
Domaće su se borile koliko su mogle, a za pola poena im je pomogao sudac, fer su i borbene igračice, zato zaslužuju čestitke.
Naša najbolja obrambena igračica iako je u posljednjoj četvrtini izašla sa pet osobnih je danas bila Klara Široki dok u napadu je potrebno istaći Valeriju Bartolović, Bali Magdalenu i Lukreciju Jakupec. Potrebno je čestitati svima, jer sve su poentirale, iako pojedinke igraju sa velikom kočnicom i sporo reagiraju u nekim situacijama, i igraju lošu obranu. Koncentracija na našoj klupi je jedva za prolaznu icijenu. No dobro, zato treniramo – da greške svedemo na što manju moguću mjeru. Igramo -uigravamo 4 vrste obrane – to nije nimalo lako, ali vidljiv je napredak. Potrebno je istaći i dvije trice Lukrecije Jakupec.

Detalji u zatvorenim grupama i na treningu.

U planu je naredni vikend odigrati utakmicu sa Bistrom Molve,- unaprijed (ako Bistra prihvati).