NK “Mladost” Sigetec

grbnkmladostNogometni klub Mladost osnovan je 1949. godine u Sigecu. Ubrzo je i službeno registriran te uključen u proljetni dio prvenstva. U dogovoru s tadašnjim župnikom i tajnikom mjesne zajednice, Klubu je dodijeljena sjenokoša Dušinec na kojoj se i danas nalazi nogometno igralište i prostorije Kluba.

Kroz povijest Klub je imao uspone i padove, natjecao se u različitim ligama, a danas se natječe u 2. županijskoj ligi. Osim seniora, Klub ima i mlađe ekipe, čime se nastavlja tradicija igranja nogometa u Sigecu. Zahvaljujući radu s djecom, prva ekpa NK Mladosti sastoji se većinom od domaćih dečki, na što su vrlo ponosni. Klub ima i svoje vjerne navijače pod nazivom “Tiger Divisia” koji ga prate na svim utakmicama.

NK Mladost svake godine organizira Memorijalni turnir Sjećanje na Ivana Generalića i Turnir ulica u Sigecu, a sudjeluje i u svim ostalim događanjima u Sigecu.

Upravni odbor Kluba čine: predsjednik Ivan Barčanec, zamjenik predsjednika Krunoslav Kenđel, tajnik Miroslav Međimorec, blagajnik Krešimir Lukačinec te ostali članovi.

Kontakt osobe:
Ivan Barčanec: 098/790-914
Miroslav Međimorec: 098/528-933

2014. godina